-->

Kuvia aiemmista koruista ja kokeiluista koosteena !

torstai 16. syyskuuta 2010

Suomalaista taidetta, taidelasilamppuhelmiä.

Sain tänään uuden aarteen :D Ja samalla ajattelin kuvata myös kauan säilömiäni muitakin aarteita:D Lisänä voisin kertoa salaisuuden .. Olen tuonne Maija-Leena Autiolle heittänyt haasteena erään lamppuhelmisarjan suunnittelun :D :D
Ja salaisuutena voin kertoa , Terveisiä vaan Jane Myrskylle :D Punainen sai Janen näppylöille. Saas nähdä saisinko Janen houkuteltua tekemään erään punaisen työn..joskus.
Mutta nyt aarteisiini ja

JANE MYRSKY
 Tänään se saapui!
Musta etsattu merenneitoni. Koristeena kultafoliota ja dichroid lasia..
Kuva ei todellakaan ole loistava ja tuo esiin tämän helmen kauneutta..Olen myyty tälle !
Linkki Janen sivulle parempaan kuvaan!

MAIJA-LEENA AUTIO
 
Kuvassa on lasikanoja, joista yksi on käytetty. Ne teetätin tilauksesta Maijalla. Sitten on oranssi sarja linnulla, ja nämä on fritillä koristeluja.
Tuo kirjavan lasilinnun lamppuhelmisarja on suosikkini. 
Näitä olen hautonut iät ja ajat enkä ole raaskinut käyttää :D

7 kommenttia:

 1. Magee merenneito. Onko vartalonmalli sovitettu omaan? Nuo ruskea ja oranssi lintu on aika söpösiä. Teet sitten linnunpesät niille kuten sille yhdelle kanalle teit.

  VastaaPoista
 2. Oi :) Nämä on just niitä helmiä, joista syntyy THE koru :). Vaarana oisi minulla ainakin myös se, että alkaisin näitä panttaamaan, kun mikään toteutusratkaisu ei tuntuis kelpaavan..

  VastaaPoista
 3. Penni; No ehkä tuo merenneito on slimmatumpi kropaltaan kuin minä :D Niin, ehkä ne pesät olisi.. Tarvitsisin vermeillankaa ainakin :D Hopeasta en halua oranssiin tehdä :D
  Kati ; Kyllä sinulla on aivan samat aatokset kuin minulla. Pakkasin nuo namuset kuvauksen jälkeen sellaiseen laakeaan laatikkoon pehmikkeisiin odottamaan... niin mitä? No sitä ihmettä, että raaskin ne käyttää :D :D

  VastaaPoista
 4. Ihanat linnut, eihän noita raaski vangita!! Kuka on Maija-taituri? Helmitaulun Maikkiko?

  VastaaPoista
 5. Mags: Aivan, Sama Maikkihan tuo Maija-Liisa Autio on :D

  VastaaPoista
 6. Ihanat kanaiset ja merenneito! Näissä on huumoria ja kauneutta samassa paketissa!

  VastaaPoista
 7. Pyydän anteeksi tekstissä ollutta virhettä : tuossa Maikin eli Maija-Leenan nimessä oli aiemmin virhe ! Eli siinä luki virheellisesti Maija-Liisa kun oikea nimiyhdistelmä on Maija- Leena. Eli nyt olen huomannut mokani ja korjannut sen. Ja jos Maikki on käynyt kurkkaamassa niin anteeksi.

  VastaaPoista